Cloud | Gratis beschikbaar - ICTboekensite.nl

Cloud

Cloud

Deskundig en praktisch juridisch advies |

Cloud computing. Software as a Service. Application Service Provider (ASP). Hoe u het ook wilt noemen, het is niet meer weg te denken. Cloud computing heeft vele voordelen en neemt dan ook sterk toe in populariteit. Er is echter veel onduidelijkheid over de risico’s: van privacyschendingen tot snuffelende overheidsinstanties en van beschikbaarheidsgaranties tot het meenemen van data bij faillissement.

Dit boek legt u op een duidelijke en praktische manier uit welke juridische vragen er bestaan bij software en diensten in de wolken, en hoe u daarmee om moet gaan. Aan de hand van praktische voorbeelden worden algemene voorwaarden, datalekken en de privacywet versus onder meer de Patriot Act besproken. Ook wordt uitgebreid ingegaan op algemene onderwerpen zoals het online sluiten van contracten, wanbetaling en omgaan met klachten van derden.

Het boek telt zeven hoofdstukken:

1. Software in de wolken
2. Contracten met klanten
3. Het niveau van uw dienstverlening
4. Continuïteit in de cloud
5. Bescherming van persoonsgegevens
6. Notice en takedown
7. Wanbetalers en afsluiten

ZO ONTVANGT U DIT E-BOEK GRATIS

Dit e-boek kunt u hieronder los aanvragen en ontvangt u per e-mail. Het boek wordt u gratis aangeboden door een specialist op dit gebied. Zij worden daarom over uw aanvraag geïnformeerd, zodat zij u eenmalig, en indien door u gewenst, aanvullend kunnen informeren.

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
Cloud (ICTrecht) - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.