Cloud | Gratis beschikbaar - ICTboekensite.nl

Cloud

Cloud

Deskundig en praktisch juridisch advies |

Cloud computing. Software as a Service. Application Service Provider (ASP). Hoe u het ook wilt noemen, het is niet meer weg te denken. Cloud computing heeft vele voordelen en neemt dan ook sterk toe in populariteit. Er is echter veel onduidelijkheid over de risico’s: van privacyschendingen tot snuffelende overheidsinstanties en van beschikbaarheidsgaranties tot het meenemen van data bij faillissement.

Dit boek legt u op een duidelijke en praktische manier uit welke juridische vragen er bestaan bij software en diensten in de wolken, en hoe u daarmee om moet gaan. Aan de hand van praktische voorbeelden worden algemene voorwaarden, datalekken en de privacywet versus onder meer de Patriot Act besproken. Ook wordt uitgebreid ingegaan op algemene onderwerpen zoals het online sluiten van contracten, wanbetaling en omgaan met klachten van derden.

Het boek telt zeven hoofdstukken:

1. Software in de wolken
2. Contracten met klanten
3. Het niveau van uw dienstverlening
4. Continuïteit in de cloud
5. Bescherming van persoonsgegevens
6. Notice en takedown
7. Wanbetalers en afsluiten

Adviesbureau ICTRecht legt u op een duidelijke en praktische manier uit welke juridische vragen er bestaan bij software en diensten in de wolken, en hoe u daarmee om moet gaan. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u direct een e-mail met als bijlage het boek (PDF). De aanbieder van dit boek wordt over uw aanvraag geïnformeerd.

Download dit e-book gratis

U ontvangt dit boek direct op het door u ingevulde e-mailadres in PDF formaat, zodat u het kunt lezen op uw computer, tablet, telefoon en e-reader.

Zakelijk e-mailadres  

Uw naam  

Uw organisatie