Business process management - ICTboekensite.nl

Business process management

Business process management

Over de toepassing, eigenschappen, selectie en implementatie van BPM oplossingen |

Business process management (BPM) is erop gericht om zowel de kwaliteit van producten en diensten als de klanttevredenheid te optimaliseren. Voor het ondersteunen van dit proces zijn diverse softwareoplossingen beschikbaar. Overweegt u de aanschaf van business process management oplossing, dan informeert dit boek u over de belangrijkste aspecten die uw keuze bepalen.

Als u de mogelijkheden onderzoekt die business process management systemen u bieden voor het bereiken van verbeteringen in uw bedrijfsprocessen, dan helpt dit boek u bij de voorbereidingen op uw BPM project. Het boek is samengesteld aan de hand van artikelen van BPM specialisten. Zij geven uitleg over de toepassing, eigenschappen en functionaliteiten van BPM oplossingen. Ook schetsen zij een beeld van de gevolgen, voordelen en nadelen van BPM oplossingen voor het bedrijfsproces, winstgevendheid en continuïteit. Aan de orde komen de verschillen tussen BPM systemen, kosten en trends en ontwikkelingen. Tips en adviezen helpen u verder bij de selectie en implementatie van een BPM oplossing.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de BPM software box*. Zoekt u nieuwe business process management software of start u een BPM software project, dan kunt u de BPM software box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De BPM software box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over business process management software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over BPM software oplossingen. Lees meer over de BPM software box.