Softwareselectie boxen - ICTboekensite.nl

Softwareselectie boxen

De belangrijkste informatie bij de selectie van software

 
Softwareselectie boxen zijn gratis beschikbaar voor iedere organisatie die zich oriënteert op nieuwe software of een selectietraject start. De informatieservice bestaat uit (1) boeken, checklists en online informatie over de toepassing en selectie van software, (2) bij uw project passende informatie over oplossingen en (3) de ICT nieuwsbrief voor actuele aanvullingen. U bepaalt zelf van welke onderdelen u gebruik maakt. Voordelen:
 

  •   U neemt betere beslissingen, maakt minder fouten en krijgt betere inzichten.
  •   U heeft meer kennis van valkuilen, succesfactoren, risico’s en oplossingen daarvoor.
  •   U bent een betere gesprekspartner voor adviseurs, leveranciers, medewerkers, enz.
  •   Al meer dan 15 jaar de meest gebruikte informatiebron bij softwareselectie.

 

BOX AANVRAGEN – GRATIS

Het ICT informatiecentrum gaat zorgvuldig om met uw gegevens, conform ons privacystatement. Stel uw vragen over de box of uw aanvraag via telefoon of Whatsapp (zie onder). Wij helpen u graag. Velden met * zijn verplicht.
 

Selecteer hier het thema waarover u een box wilt ontvangen. U kunt ook meerdere thema’s aanvinken.

Box pagina - ICTboekensite.nl  • Voor eenmalige controle van uw aanvraag


OVER DE BOX

 
Waarom de box? – U gaat beslissen over software, oplossingen en aanbieders. Velen gaan u daarbij beïnvloeden: uw huidige leverancier, nieuwe aanbieders, selectie-adviseurs, consultants, medewerkers. Allemaal hebben zij hun eigen belangen. Helaas zijn weinigen zo objectief als u zou wensen. Eigen kennis over software en software selectie is daarom noodzakelijk. Die kennis biedt iedere box u.
 
Wat ontvangt u?
De softwareselectie box is een informatieservice van het ICT informatiecentrum bestaande uit drie onderdelen: basiskennis, informatie over oplossingen en de ICT nieuwsbrief. Samen vormen deze drie onderdelen een compleet pakket aan kennis en informatie die u stap voor stap begeleidt bij het vinden, selecteren en implementeren van nieuwe software. U maakt alleen gebruik van de informatie die u nodig heeft. Meerdere mensen in uw projectteam kunnen van de informatie gebruik maken. Wat de uitkomst van uw selectietraject is, maakt ons niet uit. Het ICT informatiecentrum is onafhankelijk en heeft geen enkel belang bij uw keuzes en beslissingen.
 
(1) Basiskennis
Het ICT informatiecentrum beschikt over een eigen redactie en werkt samen met meer dan 200 kennispartners. Kennispartners zijn specialisten bij adviesbedrijven, kenniscentra en leveranciers. Hun praktische en theoretische kennis is zeer waardevol en laat u de vele facetten van software en de selectie daarvan zien. Wij publiceren deze kennis in boeken, e-boeken, whitepapers, checklists en online documenten. Met een box heeft u toegang tot al deze informatie, waaronder het Handboek Softwareselectie en diverse boeken over software en software selectie.
 
(2) Informatie over oplossingen
De hierboven genoemde basiskennis krijgt pas echt betekenis als u deze kunt projecteren op bestaande oplossingen. Omdat het ICT informatiecentrum zelf geen ICT oplossingen levert, komt deze informatie rechtstreeks van enkele specialisten. Zij zijn informatiepartner van het ICT informatiecentrum. U kunt, als u dat wenst, met hen spreken over de specifieke eigenschappen van uw project. Zij hebben ervaring in uw branche, zijn bekend met uw bedrijfsproces en kennen de actuele ontwikkelingen. Informatiepartners weten dat u in deze fase alleen nog maar kennis en informatie wenst. Hoewel zij een commercieel belang hebben om met u over hun oplossingen te praten, blijkt de informatie die u van hen krijgt zeer waardevol. U kunt een betere verbinding maken tussen theorie en praktijk. Ook kunt u oplossingen beter met elkaar vergelijken. Uiteraard hoeft u geen zaken met hen te doen; wij hebben daar ook geen belang bij. Om met u af te stemmen welke informatie relevant voor u is, nemen enkele informatiepartners eenmalig contact met u op. Zij worden daarom over uw aanvraag geïnformeerd. Dat zijn er nooit meer dan tien, meestal minder. In ieder geval genoeg om voldoende inzicht te krijgen in wat er met de software mogelijk is. Dit contact kunt u ieder moment verbreken. Het ICT informatiecentrum ziet erop toe dat dit op de juiste manier gebeurt. U wordt dus niet onnodig lastgevallen en bepaalt zelf welke informatie u wilt of niet.
 
3. Aanvullingen (ICT nieuwsbrief)
Via de ICT nieuwsbrief blijft u tijdens uw ICT project op de hoogte van nieuwe informatie en publicaties over software. Tweemaal per maand informeert het ICT informatiecentrum via de ICT nieuwsbrief 12.000 ICT beslissers over belangrijke ontwikkelingen, nieuwe websites, boekjes, whitepapers en meer. Afmelden kunt u zich op ieder moment.
 
Stel ons uw vragen over de box
Twijfelt u over het aanvragen van een softwareselectie box, neemt u dan even contact met ons op. Duizenden grote en kleine organisaties maakten en maken al gebruik van deze informatieservice. Grote kans daarom dat een box ook voor u heel waardevol zal zijn.
 
  •   Bel de servicedesk van het ICT informatiecentrum via 085 40 10 218
  •   Stuur uw Whatsapp bericht naar 06 – 83 77 41 91.