Bedrijfssoftware box - ICTboekensite.nl

Bedrijfssoftware box

De belangrijkste informatie over het organiseren en uitvoeren van IT projecten

De bedrijfssoftware box is gratis beschikbaar voor iedere organisatie met een nieuw IT project rondom bedrijfssoftware. De informatieservice bestaat uit (1) boeken, checklists en online informatie over de toepassing en selectie van software, (2) bij uw project passende informatie over oplossingen en (3) de ICT nieuwsbrief voor actuele aanvullingen. U bepaalt zelf van welke onderdelen u gebruik maakt. Voordelen:

  •   U neemt betere beslissingen, maakt minder fouten en krijgt betere inzichten.
  •   U structureert en organiseert uw IT project beter.
  •   U heeft meer kennis van valkuilen, succesfactoren, risico’s en oplossingen daarvoor.
  •   U bent een betere gesprekspartner voor adviseurs, leveranciers, medewerkers, enz.

BOX AANVRAGEN – GRATIS

  •   Het ICT informatiecentrum gaat zorgvuldig om met uw gegevens, conform ons privacystatement.
  •   Stel uw vragen over de box of uw aanvraag via de telefoon of Whatsapp (zie onder).
  •   Vult u alle velden in. Uw telefoonnummer is nodig voor eenmalige controle van uw aanvraag.

In welke richting denkt u de oplossing te vinden?

Box pagina - ICTboekensite.nl
Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

Rechtstreeks telefoonnummer


OVER DE BOX

Waarom de box?
U bent in de beginfase van een IT project. U weet dat er nieuwe bedrijfssoftware nodig is, maar hebt nog geen duidelijk beeld over welke oplossingen er zijn. U gaat beslissen over software, oplossingen en aanbieders. Velen gaan u daarbij beïnvloeden: uw huidige leverancier, nieuwe aanbieders, selectie-adviseurs, consultants, uw directie, medewerkers. Allemaal hebben zij hun eigen belangen en eigen visies. Helaas zijn weinigen zo objectief als u zou wensen. Eigen kennis over software en software selectie is daarom noodzakelijk. Evenals kennis over u het project door de organisatie loodst. Die kennis biedt iedere box u.

Wat ontvangt u?
De bedrijfssoftware box is een informatieservice van het ICT informatiecentrum bestaande uit drie onderdelen: basiskennis, informatie over oplossingen en de ICT nieuwsbrief. Samen vormen deze drie onderdelen een compleet pakket aan kennis en informatie die u stap voor stap begeleidt bij het vinden, selecteren en implementeren van nieuwe software en het organiseren van uw project. U maakt alleen gebruik van de informatie die u nodig heeft. Meerdere mensen in uw projectteam kunnen van de informatie gebruik maken. Wat de uitkomst van uw selectietraject is, maakt ons niet uit. Het ICT informatiecentrum is onafhankelijk en heeft geen enkel belang bij uw keuzes en beslissingen.

(1) Basiskennis
Het ICT informatiecentrum beschikt over een eigen redactie en werkt samen met meer dan 200 kennispartners. Kennispartners zijn specialisten bij adviesbedrijven, kenniscentra en leveranciers. Hun praktische en theoretische kennis is zeer waardevol en laat u de vele facetten van software, softwareselectie en projectmanagement zien. Wij publiceren deze kennis in boeken, e-boeken, whitepapers, checklists en online documenten. Met een box heeft u toegang tot al deze informatie, waaronder het Handboek Softwareselectie en diverse boeken over software, software selectie en projectmanagement.

(2) Informatie over oplossingen
De hierboven genoemde basiskennis krijgt pas echt betekenis als u deze kunt projecteren op bestaande oplossingen. Omdat het ICT informatiecentrum zelf geen ICT oplossingen levert, komt deze informatie rechtstreeks van enkele specialisten. Zij zijn informatiepartner van het ICT informatiecentrum. U kunt, als u dat wenst, met hen spreken over de specifieke eigenschappen van uw project. Zij hebben ervaring in uw branche, zijn bekend met uw bedrijfsproces, kennen de actuele ontwikkelingen en weten hoe je een IT project aanpakt. Informatiepartners weten dat u in deze fase alleen nog maar kennis en informatie wenst. Hoewel zij een commercieel belang hebben om met u over hun oplossingen te praten, blijkt de informatie die u van hen krijgt zeer waardevol. U kunt een betere verbinding maken tussen theorie en praktijk. Ook kunt u oplossingen beter met elkaar vergelijken. Uiteraard hoeft u geen zaken met hen te doen; wij hebben daar ook geen belang bij. Om met u af te stemmen welke informatie relevant voor u is, nemen enkele informatiepartners eenmalig contact met u op. Zij worden daarom over uw aanvraag geïnformeerd. Dat zijn er nooit meer dan tien, meestal minder. In ieder geval genoeg om voldoende inzicht te krijgen in wat er met de software mogelijk is. Dit contact kunt u ieder moment verbreken. Het ICT informatiecentrum ziet erop toe dat dit op de juiste manier gebeurt. U wordt dus niet onnodig lastgevallen en bepaalt zelf welke informatie u wilt of niet.

3. Aanvullingen (ICT nieuwsbrief)
Via de ICT nieuwsbrief blijft u tijdens uw IT project op de hoogte van nieuwe informatie en publicaties over software. Tweemaal per maand informeert het ICT informatiecentrum via de ICT nieuwsbrief 12.000 ICT beslissers over belangrijke ontwikkelingen, de hoofdlijnen van het IT nieuws, nieuwe websites, boekjes, whitepapers en meer. Afmelden kunt u zich op ieder moment.

Stel ons uw vragen over de box
Twijfelt u over het aanvragen van een bedrijfssoftware box, neemt u dan even contact met ons op. Duizenden grote en kleine organisaties maakten en maken al gebruik van deze informatieservice. Grote kans daarom dat een box ook voor u heel waardevol zal zijn.

  •   Bel de servicedesk van het ICT informatiecentrum via 085 40 10 218
  •   Stuur uw Whatsapp bericht naar 06 – 83 77 41 91.