Bouw en ICT | Moderne ICT oplossingen - ICTboekensite.nl

Bouw en ICT

Over nieuwe mogelijkheden dankzij moderne ICT oplossingen voor de bouwsector

Bouw en ICT

 

OP WELK MAILADRES WILT U DIT E-BOEK ONTVANGEN?

 

Waarom dit e-boek lezen?

Iedere branche waarin de totale activiteit afneemt, de concurrentie toeneemt en de marges en inkomsten onder druk staan, zoekt naar manieren om de effectiviteit en efficiëntie van bedrijfsprocessen te verbeteren. De bouwsector is hier een goed voorbeeld van. Na jarenlang te hebben geleden onder de economische crisis, neemt de bedrijvigheid in de sector inmiddels weer toe.

Wat bleef is de noodzaak tot het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, nieuw is dat er weer meer financiële middelen zijn om te investeren in ICT oplossingen die deze optimalisatie helpen te realiseren. In dit boek leest u over enkele van die ICT oplossingen.

Uiteraard komt ERP software aan de orde. U leest hoe ERP software uw organisatie verbetert, invloed heeft op uw planning en beter inzicht geeft in financiële aspecten. U leest over welke argumenten er gelden om juist nú te investeren in ERP software en andere ICT oplossingen. De functie van Big Data wordt uitgelegd, evenals het belang van CRM software bij het verbeteren van uw klant- en servicegerichtheid. Ook asset management komt aan de orde, waarbij ISO 55000 een belangrijke rol speelt. Tot slot gaat het over diverse aspecten van BIM (Building Information Modeling) en welke ontwikkelingen er op dat vlak zijn. Kortom, een boek dat managers en andere ICT beslissers in de bouw weer ‘bijpraat’ over diverse actuele ICT ontwikkelingen die helpen bij het verbeteren van bedrijfsprocessen en resultaten.

Wij danken de ICT specialisten op het gebied van de bouwsector die als kennispartner van het ICT informatiecentrum hun bijdragen hebben geleverd aan dit boek. Wij wensen u toe dat hun kennis u helpt bij het maken van de juiste keuzes rond nieuwe ICT toepassingen. Er liggen veel ICT innovaties op u te wachten.

Download dit gratis e-boek