Boekhoudsoftware selectie - ICTboekensite.nl

Boekhoudsoftware selectie

boekhoudsoftware selectie

Over de succesfactoren en valkuilen van boekhoudsoftware selectie- en implementatietrajecten |

Boekhoudsoftware is belangrijke software in uw organisatie. Zonder een goed werkende oplossing voor uw bedrijfsadministratie wordt het immers lastig uw klanten snel de juiste facturen te zenden, inkoopfacturen op tijd te betalen, zicht te houden op de mutaties op uw bankrekening, uw fiscale verplichtingen na te komen en nog veel meer. Genoeg redenen dus om zorgvuldig te werk te gaan als uw organisatie behoefte heeft aan nieuwe boekhoudsoftware. Dit boekje helpt u daarbij.

De selectie van boekhoudsoftware vereist een zorgvuldig keuzeproces. Maar waaruit bestaat een zorgvuldige werkwijze? Hoe pakt u het selectietraject aan? Waaruit bestaat de voorbereiding daarop? Hoe ziet het ideale selectie- en implementatietraject eruit? De antwoorden hierop leest u in dit boekje, dat het ICT informatiecentrum heeft samengesteld om organisaties te helpen bij het zo optimaal mogelijk uitvoeren van de selectie en implementatie van nieuwe boekhoudsoftware.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de financiële software (FS) box*. Zoekt u nieuwe financiële software of start u een FS project, dan kunt u de financiële software box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De financiële software box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over financiële software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over financiële software oplossingen. Lees meer over de Financiële software box.