Bedrijfssoftware vervangen - ICTboekensite.nl

Bedrijfssoftware vervangen

bedrijfssoftware vervangen

Over de voordelen, nadelen, eigenschappen en kosten van de vijf mogelijkheden om bestaande bedrijfssoftware te vervangen

Ook bedrijfssoftware heeft een uiterste houdbaarheidsdatum. Op enig moment beantwoordt deze qua functionaliteit niet meer aan de behoeften van uw bedrijfsproces of sluit de techniek ervan niet meer aan op andere ICT oplossingen in uw organisatie. Het besluit om uw bedrijfssoftware te vernieuwen duldt dan geen verder uitstel meer. U zult nieuwe keuzes moeten maken. Keuzes uit een compleet nieuwe standaardoplossing, maatwerksoftware of bijvoorbeeld het nabouwen van uw bestaande oplossing, zodat vertrouwde systemen een moderne schil en nieuwe ‘motor’ krijgen. Het kan allemaal.

Dit boekje van het ICT informatiecentrum geeft u een overzicht van vijf mogelijkheden die u heeft bij het vervangen of vernieuwen van bedrijfssoftware. In een beknopte presentatie per mogelijkheid leest u over de eigenschappen, voordelen, nadelen en kosten. Genoeg informatie om een eerste afweging te kunnen maken over welke oplossingen in aanmerking komen en verder onderzoek behoeven. Overweegt u vernieuwing van uw bedrijfssoftware, laat u dan door dit boekje inspireren over de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.

ZO ONTVANGT U DIT E-BOEK GRATIS

Dit e-boek kunt u hieronder los aanvragen en vervolgens downloaden. Het boek kunt u ook gratis ontvangen als onderdeel van de ERP box. Dan ontvangt u niet alleen dit boek, maar ook alle andere boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over ERP software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over ERP oplossingen.


 

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
Bedrijfssoftware vervangen - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.