Basisboek ERP | Vraag hier gratis aan - ICTboekensite.nl

Basisboek ERP

Basisboek ERP

De markt en implementatie van ERP software uitgelegd aan organisaties die zich oriënteren |

LET OP: De informatie uit dit boek is verouderd (uitgave 2010) maar nog steeds zeer waardevol, er zijn nog slechts enkele exemplaren beschikbaar. Als u zeker wilt zijn van de ontvangst van dit boek, vraag deze dan nu aan.

ERP software is voor steeds meer organisaties de spil in het automatiseren van hun administratieve processen. De breed toepasbare bedrijfssoftware beperkt zich dan ook niet alleen tot de financiële administratie, ook voor relatiebeheer of CRM, inkoopadministratie, voorraadbeheer, logistieke functies of andere bedrijfsprocessen worden in toenemende mate ERP systemen ingezet. Het belang van goed werkende ERP oplossingen, goede keuzes en verstandig onderhoud is evident. Dit boek is geschreven voor ERP gebruikers. Als uw organisatie toe is aan een nieuwe ERP oplossing, dan biedt dit boek u de inspiratie en informatie om het maximale uit uw ERP project te halen. Het ‘Basisboek ERP’ is ontvangt u gratis als onderdeel van de ERP box.

Inhoud

Het ‘Basisboek ERP’ gaat over de ERP markt en de implementatie van ERP systemen. Het boek is opgebouwd uit drie delen. In het eerste deel maakt u kennis met ERP en ERP software, de toepassing ervan en de belangrijkste kenmerken. U leest over de organisaties die ERP software gebruiken en wat hun verwachtingen en ervaringen zijn. U leest over de meest invloedrijke ERP leveranciers, de ERP markt en de technische werking van ERP. De implementatie en evaluatie van ERP software staan centraal in het tweede deel van het ‘Basisboek ERP’. U leest over de stappen en methoden in het gebruik van ERP software. Een en ander wordt getoond met een praktijkcase. Het laatste deel legt de relatie tussen bedrijfsmatige aspecten en de ERP software. U krijgt hierin een overzicht van actuele bedrijfskundige onderwerpen in relatie tot ERP. Hoewel dit boek voor het eerst al in 2010 verscheen, bevat het nog altijd veel kennis die u nodig heeft bij het goed uitvoeren van uw ERP project.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de ERP box*. Zoekt u nieuwe ERP software of start u een ERP project, dan kunt u de ERP box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 
           
 
* De ERP box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over ERP software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over ERP oplossingen. Lees meer over de ERP box