Aan de slag met low code / no code - ICTboekensite.nl

Aan de slag met low code / no code

Over de keuze van platforms, implementatie en toepassingen

Aan de slag met low code / no code
  • Wat u moet weten als u wilt starten met low code of no code applicaties
  • Over de keuze van platforms, implementatie en praktijkvoorbeelden
  • Hoe u low code succesvol binnen uw bestaande IT landschap toepast
  • Gratis en vrijblijvend direct in uw mailbox

 
 
Gratis e-boek
 
 

Waarom dit e-boek lezen?

Low code en no code staan volop in de belangstelling. Gestimuleerd door de sterke behoefte aan en noodzaak voor verdere digitalisering, de grote vraag naar maatwerk applicaties, steeds kortere ontwikkeltijden voor bedrijfssoftware, de snel gewenste vervanging of aanpassing van legacy software en de enorme schaarste aan ervaren softwareontwikkelaars, neemt het aantal toepassingen van low code en no code softwareontwikkeling de laatste jaren enorm snel toe. U krijgt of heeft er dan ook ongetwijfeld mee te maken.

In dit e-boek maakt u kennis met de platforms waarop de low code of no code software ontwikkeld wordt. U leest over wat de verschillen daartussen zijn en wat belangrijk is bij de keuze van een platform. U leert de factoren kennen die het succes van een low code project bepalen en leest over de implementatie van low code en no code oplossingen binnen uw bestaande IT landschap. Praktijkvoorbeelden en cases geven u een goed beeld van de toepassingen en mogelijkheden.

Kortom, een e-boek dat u ongetwijfeld zal inspireren als u er serieus over nadenkt om voor nieuwe bedrijfssoftware of andere applicaties gebruik te maken van low code of no code oplossingen.
 
 
Gratis e-boek