Zorg en ICT | Gratis beschikbaar - ICTboekensite.nl

Zorg en ICT

Zorg en ICT

Over hoe ICT kan bijdragen aan verhoging van de kwaliteit, efficiency en effectiviteit in de zorg |

De zorgsector en zorginstellingen staan onophoudelijk in de schijnwerpers. Doorlopend spelen hoge kosten de hoofdrol in discussies over de kwaliteit die wij met onze gezondheidszorg nastreven. Met minder financiële middelen en minder menskracht stellen wij als eisen dat de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van de zorgontvanger optimaal gegarandeerd blijven, evenals de vertrouwelijke medische informatie over hem of haar. ICT oplossingen spelen hierbij een steeds belangrijkere rol.

In dit boekje geeft het ICT informatiecentrum beslissers bij zorginstellingen een beeld van enkele digitale innovaties die kunnen bijdragen aan het beter structureren van de bedrijfsprocessen in de zorg, het verlagen van de kosten en het verhogen van de veiligheid. Voor steeds meer ICT specialisten is dit hun specifieke werkterrein. Als kennispartner van het ICT informatiecentrum laten zij u in dit boekje graag delen in hun visie op het toepassen van moderne ICT oplossingen in de zorg.

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
Zorg en ICT - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.