Succes met Sharepoint | Vraag dit boek gratis aan - ICTboekensite.nl

Succes met Sharepoint – Piet Vink

Succes met SharePoint

Waardevolle praktijkkennis bij de keuze en implementatie van Sharepoint |

Sharepoint projecten kunnen hetzelfde lot beschoren zijn als veel andere ICT projecten: zonder een goede voorbereiding en voldoende deskundige kennis over het platform is de kans groot dat het project vertraagt, mislukt of op een ander manier niet het gewenste resultaat oplevert. Hoe u fouten voorkomt, kansen benut en hoe andere organisaties een Sharepoint implementatie succesvol uitgevoerd hebben, leest u in dit boek van Sharepoint specialist Piet Vink. ‘Succes met Sharepoint’ kunt u op deze pagina gratis aanvragen, als onderdeel van de DMS box.

Inhoud

In het boek leest u wat u wel en niet moet doen om Sharepoint succesvol te kunnen implementeren. Door de praktische, niet te technische benadering van de auteur van dit boek, herkent u de praktijk snel. Veel voorbeelden maken de vertaalslag naar uw eigen organisatie zo eenvoudig mogelijk en tonen u waar Sharepoint projecten dreigen fout te lopen. Het boek bevat ervaringen van diverse bedrijven met het platform, zoals Achmea, Arcadis en de TU Delft. Het boek geeft u daarnaast beter inzicht in wat u allemaal met Sharepoint kunt en voor welke keuzes u komt te staan. Een boek derhalve dat u zeker moet lezen als u Sharepoint overweegt en de definitieve keuze nog niet gemaakt heeft.

Wat is Sharepoint?

SharePoint is een softwareoplossing van Microsoft gebruikt voor document management (DMS) toepassingen en met enkele eigenschappen van business intelligence (BI). Het biedt een structuur voor het ontwikkelen van een website, waarmee binnen een organisatie of een onderdeel daarvan informatie, documenten en andere digitale items online verzameld, uitgewisseld en beheerd kunnen worden. Processen, mensen en gestructureerde en niet-gestructureerde informatie worden zodoende in één online oplossing geïntegreerd. Door belangrijke gegevens en documenten te beheren vanaf een centrale locatie, is informatie eerder beschikbaar, kunnen beslissingen sneller genomen worden en kunnen processen waarbij meerdere personen binnen een organisatie betrokken zijn beter worden uitgevoerd. Met het platform is het mogelijk om content gezamenlijk te beheren en beter samen te werken aan documenten en projecten.

Boek + DMS box

Het boek ontvangt u gratis in combinatie met de DMS box. De door het onafhankelijke ICT informatiecentrum samengestelde DMS box is bedoeld voor organisaties die een nieuw document management systeem overwegen en bevat alle informatie om u te helpen bij het optimaal uitvoeren van het selectie- en implementatietraject. Naast het boek ‘Succes met Sharepoint’ ontvangt u online en offline informatie in de vorm van boeken over softwareselectie en document management, checklists, overzichten, selectietools, informatie afgestemd op uw DMS project, enz.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt u aanvragen als onderdeel van de gratis DMS box. De DMS box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van DMS software (bekijk inhoud). Als u een DMS project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de DMS box aanvragen.

Gratis boek + gratis DMS box. Voor organisaties met meer dan 100 medewerkers die zich oriënteren op een nieuwe document management (DMS) oplossing.Gratis DMS box. Als uw organisatie minder dan 100 medewerkers heeft.

privacystatement