Social intranet | Bestel boek gratis - ICTboekensite.nl

Social intranet

Social intranet

Over hoe u de interne communicatie, kennisdeling en samenwerking in uw organisatie verder kunt verbeteren |

Als de techniek van internet ingezet wordt binnen de grenzen van een organisatie spreken we van een intranet. Tot zover niets nieuws. Veel, vooral grotere organisaties, maken er gebruik van voor interne communicatie. In de praktijk zijn dit nog vaak hiërarchisch opgebouwde systemen met eenrichtingsverkeer in de communicatie.

Social intranet is een vervolg hierop. Door methoden en technieken van social media te integreren in het intranet, ontstaan oplossingen die niet alleen de interne communicatie verbeteren, maar ook overtuigende voordelen bieden aan het bedrijfsproces. De onderlinge samenwerking verbetert en kennis kan beter gedeeld worden, zoals dat ook geldt voor documenten, nieuws, berichten, enzovoort. Wat kunnen deze nieuwe ontwikkelingen voor u betekenen? Hoeveel slagvaardiger of efficiënter wordt uw organisatie door het gebruik van social intranet? Hoe kiest en implementeert u een oplossing? De antwoorden op deze en vele andere vragen over social intranet leest u in dit boekje. Als u in uw organisatie streeft naar een effectieve samenwerking en een maximale deling van kennis, dan biedt dit boekje u de informatie over hoe social intranet u daarbij kan helpen.

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
Social intranet - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.