SharePoint - ICTboekensite.nl

SharePoint

SharePoint

Over de mogelijkheden en beperkingen van SharePoint bij het verbeteren van interne samenwerking en document management |

SharePoint wordt binnen organisaties gebruikt voor het delen van bestanden en als communicatietool, samenwerkingstool en records management applicatie (RMA). Hoewel document management niet het belangrijkste oorspronkelijke doel van SharePoint was, wordt het wel steeds vaker voor documentbeheer gebruikt.

Nieuwe ontwikkelingen voorzien in een belangrijk rol van SharePoint in Office 365, de cloudoplossing van Microsoft, waarvan ook SharePoint een product is. Door integratie met andere cloudoplossingen wordt het zoeken, delen en synchroniseren van bestanden beter en gemakkelijker. Ook de koppeling met sociale media verbetert. Door alle veranderen kan SharePoint het imago ‘duur’ en ‘voor grote organisatie’ van zich afschudden. In prijs en eigenschappen wordt het in toenemende mate ook een effectieve oplossing voor kleinere organisaties.

Dit boekje geeft u een overzicht van de functionaliteit, voordelen en nadelen van SharePoint. U maakt kennis met de belangrijkste aspecten van het gebruik van SharePoint als document management oplossing en ook tips, risico’s, adviezen en waarschuwingen komen allemaal aan de orde.
Voor organisaties die SharePoint overwegen, een oplossing zoeken voor document management of de interne communicatie en samenwerking willen verbeteren, biedt het boekje een helder inzicht in bestaande en toekomstige mogelijkheden.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de gratis DMS box. De DMS box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van DMS software (bekijk inhoud). Als u een DMS project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de DMS box aanvragen.

Zend mij dit boek toe als onderdeel van de gratis DMS box.Zend mij dit boek los toe.

privacystatement