Salesforce - ICTboekensite.nl

Salesforce

Salesforce

Inzicht in de toepassing, functionaliteit en mogelijkheden voor organisaties die deze CRM oplossingen overwegen |

Algemeen wordt aangenomen dat Salesforce een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van cloud oplossingen en de acceptatie van online business software door gebruikers. Het lijkt ons een goede aanname. Toen andere softwareleveranciers nog twijfelden over de ontwikkeling van hun online softwareoplossingen of worstelden met de technische aspecten daarvan, had Salesforce al lang en breed een goed werkende online CRM oplossing geïntroduceerd.Toen steeds meer gebruikers hun scepsis over de veiligheid van CRM software via het internet lieten varen en vertrouwen kregen in de betrouwbaarheid van cloud oplossingen, groeide het marktaandeel van Salesforce snel. Het bezorgde Salesforce een stevige, leidende marktpositie.

Echter, een groot marktaandeel en veel gebruikers hoeft niet per definitie te betekenen dat Salesforce ook bestempeld kan worden als het beste CRM systeem voor iedere organisatie. Daarvoor zijn er te veel andere uitstekende CRM oplossingen beschikbaar, waarvan vele door hun specifieke eigenschappen wellicht veel beter bij uw organisatie en commerciële processen passen, dan Salesforce.

Dit boekje is bedoeld om u kennis te laten maken met diverse aspecten van het CRM systeem Salesforce. In diverse artikelen geven kennispartners van het ICT informatiecentrum u hun visie op de toepassing en eigenschappen van Salesforce. Mocht u deze CRM oplossing overwegen, dan helpt dit boekje u hopelijk bij alle keuzes die u wilt en moet maken.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de gratis CRM box. De CRM box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van CRM software (bekijk inhoud). Als u een CRM project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de CRM box aanvragen.

Zend mij dit boek toe als onderdeel van de gratis CRM box.Zend mij dit boek los toe.

privacystatement