Over Business Intelligence | Vraag gratis aan - ICTboekensite.nl

Over Business Intelligence

Over Business Intelligence

Praktische aspecten van het selecteren en implementeren van BI software |

Voor iedere organisatie is er steeds meer data beschikbaar die van waarde kan zijn voor het beheren van bedrijfsprocessen of het nemen van managementbeslissingen. Het lastige is echter om van al die data zinvolle, bruikbare informatie te maken. Hierbij helpen business intelligence (BI) oplossingen. In dit boek laten diverse ICT specialisten hun licht schijnen op belangrijke ontwikkelingen rondom business intelligence. Overweegt u een nieuwe BI oplossing, vraag ‘Over Business Intelligence’ dan samen met de BI box gratis aan op deze pagina.

Inhoud

Waar veel boeken de theorie beschrijven van business intelligence, neemt dit boek de praktijk als uitgangspunt. Diverse BI specialisten beschrijven praktijksituaties en ervaringen die u een goed inzicht geven in alle aspecten van het kiezen, implementeren en toepassen van business intelligence oplossingen. De vele praktijkvoorbeelden geven u inzicht in de uitvoerbaarheid van een BI project en tonen u de valkuilen en succesfactoren van het selecteren en gebruiken van BI software.

Wat is BI of business intelligence?

Er is veel data aanwezig binnen de softwareoplossingen die u gebruikt voor bijvoorbeeld relatiebeheer, financiële administratie, voorraadbeheer of uw website. Business intelligence systemen helpen u bij het verzamelen en interpreteren van deze data, met het doel daarvan bruikbare informatie te maken voor het optimaliseren en structureren van uw bedrijfsprocessen en het nemen van betere beslissingen. Heeft een BI oplossing eenmaal bruikbare informatie gemaakt van gestructureerde en niet gestructureerde data, dan is deze voor u beschikbaar in de vorm van een management dashboard of rapportages.

Boek + BI box

Het boek ontvangt u gratis in combinatie met de BI box. De door het onafhankelijke ICT informatiecentrum samengestelde BI box is bedoeld voor organisaties die een nieuwe business intelligence oplossing overwegen en bevat alle informatie om u te helpen bij het optimaal uitvoeren van het BI software selectie- en implementatietraject. Naast ‘Over Business Intelligence’ ontvangt u online en offline informatie in de vorm van boeken over softwareselectie en BI software, checklists, overzichten, selectietools, informatie afgestemd op uw BI project, enz.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de gratis BI box. De BI box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van BI software (bekijk inhoud). Als u een BI project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de BI box aanvragen.

Gratis boek + gratis BI box. Voor organisaties met meer dan 25 medewerkers die zich oriënteren op een nieuwe BI oplossing.Gratis BI box. Als u uitsluitend de gratis BI box wenst te ontvangen.

privacystatement