Microsoft dynamics AX en NAV - ICTboekensite.nl

Microsoft dynamics AX en NAV

Microsoft dynamics

Over welke factoren uw keuze bepalen en hoe u beide ERP oplossingen optimaal toepast in de praktijk

Microsoft Dynamics AX en NAV zijn beide veelgebruikte en bekende ERP oplossingen. Bekend geworden als de zelfstandige producten Axapta en Navision, voegde Microsoft beide softwarepakketten door een overname in 2002 onder een eigen naam toe aan haar portfolio van business software.

Door de enorme marketingkracht van Microsoft en het grote netwerk van in toepassingen en branches gespecialiseerde partners, nam niet alleen het gebruik van beide oplossingen daarna snel toe, maar ontstonden er ook steeds meer gerichte toepassingen. Logisch dat bij de selectie van ERP software, veel organisaties de ERP software van Microsoft opnemen in hun longlist of shortlist.

In dit boekje vertellen kennispartners van het ICT informatiecentrum u in diverse artikelen over de belangrijkste eigenschappen van Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics NAV. U leest over de verschillen, de specifieke eigenschappen die het gebruik voor grote of juist kleine organisaties interessant maakt, de verschillen in kosten en de beste keuze voor bedrijven die internationaal werken. Ook leest u hoe u met AX en NAV in de praktijk werkt, tegen welke problemen u daarbij kunt aanlopen en wat de oplossingen daarvoor zijn.

Kortom, een boekje dat u een goed beeld geeft van de ERP oplossingen van Microsoft en dat u helpt bij uw ERP selectieproces, mocht u de aanschaf van Microsoft Dynamics AX en NAV overwegen.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de gratis ERP box. De ERP box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van ERP software (bekijk inhoud). Als u een ERP project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de ERP box aanvragen.

Zend mij dit boek toe als onderdeel van de gratis ERP box.Zend mij dit boek los toe.

privacystatement