Internetbellen voor bedrijven - ICTboekensite.nl

Internetbellen voor bedrijven

Over zakelijke VoIP oplossingen en hoe u een aanbieder kiest

In dit gratis e-boek geeft het ICT informatiecentrum uitleg over de toepassing, voordelen en nadelen van zakelijk bellen via internet en telefooncentrales in de cloud. U krijgt uitleg over VoIP (Voice over IP) en de mogelijkheden en eigenschappen van hosted VoIP, waarbij ‘uw telefooncentrale’ volledig digitaal en online is. Ook de optie om uw eigen telefooncentrale toe te passen voor online telefoneren wordt besproken. U leest over hoe VoIP werkt, welke eisen het toepassen van internetbellen stelt aan uw internetverbinding en welke apparatuur u nodig heeft. Ook kosten, veiligheid en hoe u een aanbieder kiest uit de talloze aangeboden VoIP oplossingen en aanbieders, komen aan de orde. Als u interesse heeft in een modernere, flexibelere en goedkopere manier van intern en extern belverkeer helpt dit boekje u bij uw oriëntatie op de mogelijkheden.

VRAAG DE MINIBOX AAN

Dit boek is onderdeel van een gratis minibox, bestaande uit: (1) het bovenstaande boek, (2) informatie over VoIP oplossingen en (3) de ICT nieuwsbrief om u op de hoogte te houden over dit thema. De minibox kunt u gratis aanvragen als uw organisatie overweegt om van VoIP oplossingen gebruik te maken. Meer over de minibox.

Aanvrager
Uw persoonsgegevens komen zonder uw toestemming nooit ter inzage van derden. Zie privacystatement


 

 

  - Voor eenmalig contact over uw aanvraag

Ik geef hierbij toestemming om conform het privacystatement van het ICT informatiecentrum mijn contactgegevens (1) te gebruiken voor controle van mijn aanvraag en (2) het toezenden van het boek, (3) te delen met enkele specialisten voor informatie over oplossingen en (4) te gebruiken voor het twee keer per maand toezenden van de ICT nieuwsbrief. Ik heb de uitleg 'Meer over de minibox' gelezen.

 

MEER OVER DE MINIBOX

De minibox bestaat uit drie onderdelen: (1) het bovenstaande boek, (2) informatie over oplossingen en (3) de ICT nieuwsbrief. De combinatie van deze drie bronnen geeft u een completer beeld van de toepassing en keuze van ICT oplossingen, dan u zou hebben met alleen het boek.

Informatie over oplossingen
Onderdeel van de minibox is informatie over oplossingen. Voor afstemming daarover heeft onze servicedesk eenmalig contact met u. De informatie over de oplossingen ontvangt u vervolgens rechtstreeks van één/maximaal vijf aanbieders van deze oplossingen. Daar kan ook contact per e-mail of telefoon met hen voor nodig zijn. Met uw aanvraag geeft u ons toestemming om hen over uw contactgegevens te informeren. Deze service is vooral waardevol, omdat deze u een snel toegang geeft tot gerichte informatie en een deskundig antwoord op uw vragen. Lees hier de FAQ hierover.

ICT nieuwsbrief
Als er over dit onderwerp nieuwe informatie of publicaties beschikbaar zijn, dan leest u daarover in de ICT nieuwsbrief. Tweewekelijks informeert het ICT informatiecentrum hiermee meer dan 12.000 ICT beslissers over belangrijke ontwikkelingen, nieuwe websites, boekjes, whitepapers en meer. In een paar minuten leestijd bent u weer bij.

Meer informatie
Eerst meer weten voordat u uw aanvraag doet? Lees de FAQ of bel de servicedesk op 085 40 10 218.