ICT trends 2017 - ICTboekensite.nl

ICT trends 2017

ICT trends 2017

Kansen, aandachtspunten en risico’s rond uw ICT toepassingen in 2017 |

Op welke nieuwe ICT ontwikkelingen kunt of moet u zich voorbereiden? Het nieuwe boekje ‘ICT trends 2017’ van het ICT informatiecentrum helpt u bij het vinden van het antwoord op deze vraag. In 28 artikelen geven ICT specialisten hun visies op de nabije toekomst. U kunt het e-boek nu gratis aanvragen.

ICT trendwatchers, onderzoeksbureaus en bekende en minder bekende ICT specialisten hebben inspirerende visies op ICT toepassingen in 2017.
U vindt deze terug in de nieuwe editie van het e-boek ‘ICT trends’ dat het ICT informatiecentrum uitgeeft om organisaties een beeld te geven van enkele belangrijke innovaties, ontwikkelingen en trends die op ICT gebied nieuwe kansen bieden of juist risico’s in zich hebben. Staat u de komende tijd voor de keuze van nieuwe ICT oplossingen of wilt u gewoon bijblijven over wat er in de ICT wereld voor zakelijke toepassingen te koop is, laat u dan door dit boekje informeren en inspireren over kansen en aandachtspunten.

Download dit e-boek gratis

U ontvangt dit boek direct op het door u ingevulde e-mailadres in PDF formaat, zodat u het kunt lezen op uw computer, tablet, telefoon en e-reader.

Zakelijk e-mailadres  

Uw naam  

Uw organisatie  

Op uw verzoek is het privacystatement van het ICT informatiecentrum van toepassing.
Uw gegevens worden zorgvuldig behandeld en zijn niet beschikbaar voor derden.