ICT trends 2016 - ICTboekensite.nl

ICT trends 2016

ICT trends 2016

Kansen, aandachtspunten en risico’s rond uw ICT toepassingen in 2016 |

Er zijn onderwerpen waarbij het prettig is om in de toekomst te kijken. Blijkbaar willen we weten wat ons te wachten staat, hoe we ons daarop voorbereiden en welke kansen, nieuwe mogelijkheden en gevaren nieuwe ontwikkelingen met zich meebrengen. ICT is zo’n onderwerp.

Ieder jaar wagen tientallen ICT goeroes, marktwatchers, onderzoeksbureaus en leveranciers zich aan een voorspelling voor de nabije toekomst. Zij brengen in kaart wat zij als trends en ontwikkelingen zien en vertalen deze naar reële verwachtingen. Verzameld uit diverse bronnen bundelt het ICT informatiecentrum de trends, ontwikkelingen en verwachtingen jaarlijks in het boek ICT trends. Dit jaar is dat de editie 2016.

Staat u dit jaar voor de keuze van nieuwe ICT oplossingen, laat u dan door dit boek informeren en inspireren over de kansen, aandachtspunten en risico’s daarvan. Uiteraard is dat ook heel waardevol als u nog niet van plan bent te investeren, maar wel verantwoordelijk bent voor een goed ICT beleid in uw organisatie.

Download dit e-book gratis

U ontvangt dit boek direct op het door u ingevulde e-mailadres in PDF en ePub formaat, zodat u het kunt lezen op uw computer, tablet, telefoon en e-reader.

Zakelijk e-mailadres  

Uw naam  

Uw organisatie  

Op uw verzoek is het privacystatement van het ICT informatiecentrum van toepassing.
Uw gegevens worden zorgvuldig behandeld en zijn niet beschikbaar voor derden.