ICT in de logistieke sector | Gratis boek - ICTboekensite.nl

ICT in de logistieke sector

Over de toepassing, beweegredenen en valkuilen van ICT in de transport- en logistieke sector |

Transport en logistiek zijn niet meer weg te denken in onze economie en ons dagelijks leven. ICT is op zijn beurt weer niet weg te denken in de transport en logistieke sector. Dat betekent dat als uw organisatie te maken heeft met transport en logistiek u niet ontkomt aan de vraag hoe ICT u daarbij gaat helpen.

Omdat ICT waarschijnlijk niet uw specialisme is en transport en logistiek des te meer, geeft dit boekje u beeld van de ontwikkelingen van ICT in de logistieke sector.

U leest over de huidige stand van zaken van ICT toepassingen binnen transport en logistiek, maakt kennis met de argumenten die pleiten voor de inzet van meer ICT in deze sector en wordt gewezen op de valkuilen die u onderweg kunt tegenkomen. Ofwel, een praktisch boekje dat u helpt bij de voorbereiding op en uitvoering van ICT projecten waarbij transport management systemen of andere logistieke software een rol gaat spelen.

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
ICT in de logistieke sector - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.