HRM software selectie | succesfactoren en valkuilen - ICTboekensite.nl

HRM software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen bij de selectie van HRM software


    Gratis e-boek
  • Tips, adviezen en heldere uitleg van specialisten over het selecteren van HRM software
  • Bedoeld voor een serieuze oriëntatie op HRM software selectie (niet voor studie of ‘zomaar’)
  • Ook samen met alle andere HRM software boeken verkrijgbaar (zie gratis HRM box)
  • Bekijk inhoud

 

AANVRAAG GRATIS E-BOEK

Hiermee vraagt u dit boek over HRM software los aan. Wilt u meer boeken over HRM software ontvangen, vraag dan hier de gratis HRM box aan.
Stel ons uw vragen via 085 40 10 218 | Zo nodig nemen wij voor service of verificatie eerst nog contact met u op.

 

Inhoud

Met een goede voorbereiding, voldoende kennis van uw bedrijfsproces en genoeg deskundigheid over de mogelijkheden van HRM software kunnen selectie- en implementatietrajecten van HRM software probleemloos verlopen. Kunnen, want er zijn ook valkuilen die, mits niet tijdig vermeden, uw selectie- en implementatietraject flink kunnen dwarsbomen.

Dit boekje van het ICT informatiecentrum is bedoeld om u kennis, tips en aanwijzingen te geven die uw succeskansen vergroten. Met uitleg van het selectieproces, een overzicht van de stappen waaruit een goed selectie-traject is opgebouwd, een lijst van de valkuilen en diverse visies op HRM software van specialisten uit de praktijk. Kortom, een praktische bron van informatie en inspiratie als u aan het begin staat van een HRM software-project.

Over de thema’s employee self service (ESS) en management self service (MSS) heeft het ICT informatiecentrum een apart boekje samengesteld. U kunt deze ook gratis ontvangen.

Vraag dit boek gratis aan