HRM software gids | Software leveranciers - ICTboekensite.nl

HRM software gids

Presentaties van HRM software oplossingen en leveranciers |

In de HRM software gids vindt u informatie over HRM software oplossingen en aanbieders daarvan. Met behulp van korte omschrijvingen en links naar plaatsen voor aanvullende informatie op websites van HRM software aanbieders, is het mogelijk HRM software onderling te vergelijken. De HRM software gids geeft u een goed en actueel overzicht van de HRM software markt en is een praktisch hulpmiddel bij het bepalen van een longlist van voor u interessante HRM software oplossingen. U ontvangt de gids als e-book.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de gratis HRM box. De HRM box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van HRM software (bekijk inhoud). Als u een HRM project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de HRM box aanvragen.

Zend mij dit boek toe als onderdeel van de gratis HRM box.Zend mij dit boek los toe.

privacystatement

  

ICT nieuwsbrief: meld u aan!
Hiermee houdt het ICT informatiecentrum meer dan 8.500 ICT beslissers automatisch op de hoogte van nieuwe gratis boeken, whitepapers, checklists, events en andere informatie over actuele ICT thema's. Blijf geïnformeerd en meld u aan.