Extended software lifecycle management - ICTboekensite.nl

Extended software lifecycle management

Extended software lifecycle management

Over de levenscyclus van software en uw verantwoordelijkheid voor de continuïteit van uw organisatie |

Software heeft steeds meer invloed op de continuïteit van uw bedrijfsprocessen en daarmee op het functioneren van uw organisatie. Relevant zijn daarom de vragen wie verantwoordelijk is voor het goed blijven functioneren van die software en wanneer de verantwoordelijkheid overgaat van de leverancier op u. In het boekje ‘Extended software lifecycle management’ leest u hoe u risico’s mijdt.

Wat betekent de verantwoordelijkheid voor de softwaregebruiker en verandert deze tijdens de levenscyclus van software, die al snel een periode van tien jaar kan beslaan? In dit boekje van het ICT informatiecentrum geeft kennispartner De IT jurist antwoorden op deze vragen en wordt duidelijk welke risico’s er voor de continuïteit van uw organisatie bestaan, als die verantwoordelijkheid ‘verwaarloosd’ wordt.

Dit boekje is een eyeopener voor iedere organisatie die zich de afhankelijkheid van software realiseert en de risico’s die dat met zich meebrengt, liever onderkent dan ontkent.

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
Extended software lifecycle management - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.