ERP systemen - ICTboekensite.nl

ERP systemen

Over de selectie, implementatie en toepassing van ERP software |

Het boek ‘ERP systemen’ beschrijft praktische facetten van de selectie, implementatie en toepassing van ERP software. Vanuit diverse invalshoeken geven kennispartners van het ICT informatiecentrum hun visie, tips en adviezen rond de toepassing van ERP software. Ook leggen zij uit hoe een goed gekozen ERP oplossing bijdraagt aan een optimale bedrijfsvoering en dat ERP steeds vaker de rol overneemt van separate financiële software of CRM oplossingen.

Het boek onderstreept het belang van een goede voorbereiding op het selectie- en implementatietraject en bespreekt de logische stappen in beide trajecten. Uiteraard komt ook de online toepassing van ERP software (ERP in de cloud) aan de orde, evenals open source oplossingen.

Start u binnenkort een ERP project en staat u voor de keuze van oplossingen of leveranciers, lees dan dit boek om de vakuilen te vermijden en alle kansen te benutten.

ZO ONTVANGT U DIT E-BOEK GRATIS

Dit e-boek kunt u hieronder los aanvragen en vervolgens downloaden. Het boek kunt u ook gratis ontvangen als onderdeel van de ERP box. Dan ontvangt u niet alleen dit boek, maar ook alle andere boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over ERP software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over ERP oplossingen.


 

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
ERP systemen - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.