ERP software selectie - ICTboekensite.nl

ERP software selectie

ERP software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen van ERP selectie- en implementatietrajecten |

Waarom zijn de geluiden toch zo verschillend als het over het succes van ERP selectie- en implementatietrajecten gaat? Waarom lukt het de ene organisatie om zonder problemen de juiste ERP software te kiezen en werkend te krijgen, terwijl de andere tandenknarsend van de ene hobbel naar de andere gaat?

De antwoorden hierop moeten ergens liggen in de voorbereiding, in de samenstelling van het projectteam, in de informatie die beschikbaar is en in nog heel veel meer factoren die wij niet kennen. Als u deze ook niet kent, is dit boek voor u geschreven. In dit boek vertellen deskundigen u wat zij zien als de succesfactoren en valkuilen van ERP selectie- en implementatietrajecten. U hoeft het alleen maar te lezen om veel problemen voor te zijn.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de gratis ERP box. De ERP box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van ERP software (bekijk inhoud). Als u een ERP project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de ERP box aanvragen.

Zend mij dit boek toe als onderdeel van de gratis ERP box.Zend mij dit boek los toe.

privacystatement