ERP software - ICTboekensite.nl

ERP software

ERP software

Over de toepassing, voordelen en ontwikkelingen rond ERP systemen |

Wat is de stand van zaken rondom ERP software? Wat zijn de belangrijkste trends? Welke oplossingen zijn er vandaag en wat biedt de toekomst? Op welke ontwikkelingen kunt u zich nu al voorbereiden? Wat is ERP software eigenlijk en wat maakt het zo belangrijk in de automatisering van de belangrijkste processen in uw organisatie? Wij legden deze en andere vragen voor aan enkele ERP specialisten die als kennispartner verbonden zijn aan het ICT informatiecentrum. Hun antwoorden leest u in dit boekje.

Terugkijkend worden de belangrijkste ontwikkelingen in de afgelopen vijf jaar benoemd. Vooruitkijkend komen de verwachte ontwikkelingen voor de komende vijf jaar aan de orde. Ofwel, waardevolle informatie en inspiratie om uw eigen visie op het gebruik van ERP software te herzien of te bevestigen. Daarmee is dit boekje een goed begin van ieder ERP selectietraject.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de gratis ERP box. De ERP box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van ERP software (bekijk inhoud). Als u een ERP project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de ERP box aanvragen.

Zend mij dit boek toe als onderdeel van de gratis ERP box.Zend mij dit boek los toe.

privacystatement