Enterprise Mobility Management - ICTboekensite.nl

Enterprise Mobility Management

Over de ontwikkeling van EMM en het succesvol beheren van steeds meer mobiele devices in uw organisatie |

Het aantal mobiele apparaten dat zakelijk gebruikt wordt, is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Dit stelt nieuwe eisen aan het beheer ervan. Hoe controleer je het gebruik van mobiele devices die ook thuis beschikbaar zijn? Hoe ga je om met Bring Your Own Device (BYOD), waarbij privé smartphones en tablets door medewerkers ook voor hun werk gebruikt worden? Wat betekent de enorme hoeveelheid devices die via Internet met elkaar in contact staan voor de dataveiligheid en privacy? Wat zijn de juridische consequenties hiervan en welke eisen moet u stellen aan beheer van licensies of bewaarplicht?

Het is duidelijk dat de toename in het gebruik van mobiele devices organisaties dwingt tot het maken van procedures en regels. Over al die aspecten, maar ook over trends en ontwikkelingen gaat dit door het ICT informatiecentrum samengestelde boekje. Als er meerdere mobiele devices gebruikt worden binnen uw organisatie, dan biedt dit boekje u een eyeopener voor de belangrijkste aandachtspunten daarbij.

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
Enterprise Mobility Management - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.