CRM software selectie - ICTboekensite.nl

CRM software selectie

Over de succesfactoren en valkuilen bij de selectie van CRM software


    Gratis e-boek
  • Tips, adviezen en heldere uitleg van specialisten over het selecteren van CRM software
  • Bedoeld voor een serieuze oriëntatie op CRM software selectie (niet voor studie of ‘zomaar’)
  • Ook samen met alle andere CRM boeken verkrijgbaar (zie gratis CRM box)
  • Bekijk inhoud

 

AANVRAAG GRATIS E-BOEK

Hiermee vraagt u dit boek over CRM software los aan. Wilt u meer boeken over CRM software ontvangen, vraag dan hier de gratis CRM box aan.
Stel ons uw vragen via 085 40 10 218 | Zo nodig nemen wij voor service of verificatie eerst nog contact met u op.

 

Inhoud

De selectie van CRM software lijkt van alle typen bedrijfssoftware het eenvoudigst. Veel mensen hebben al ervaring met het werken met een CRM oplossing en anders bestaat er wel een nauwkeurig idee over wat CRM software zou moeten kunnen. Hulp lijkt niet nodig en op basis van goede verhalen van een collega-ondernemer, een goede vriend van de salesmanager, de IT man die normaal alles voor u regelt of een website die uw top 5 CRM systemen zogenaamd ‘onafhankelijk’ voor u op een rijtje zet, is de shortlist zo gemaakt en de beslissing snel genomen. De kosten van de CRM software zijn immers te overzien en de verhuizing van de klantgegevens naar het nieuwe systeem lijkt eenvoudig. Tot de gebruiksperiode aanbreekt en meerdere mensen in de organisatie denken ‘hadden we er maar beter, langer en serieuzer naar gekeken ….’. Dan had u kunnen weten waar het bij de keuze van CRM software echt om gaat.

Zo belangrijk als het voor uw organisatie is om met goede CRM software te werken, zo belangrijk is het om een goede keuze te maken en te weten wat die keuze bepaalt. Daar helpt dit boekje u bij. Althans, het toont u diverse facetten die een rol spelen bij CRM selectie. Voor de daadwerkelijke selectie en implementatie heeft u veel meer kennis nodig, al dan niet van een specialist op dit gebied. Naast dit boekje draagt alle andere informatie in de CRM box aan die noodzakelijke kennis bij. Vraag de CRM box dan ook gratis aan, mocht u een CRM project starten er nog niet over beschikken.

Vraag dit boek gratis aan