CRM software - ICTboekensite.nl

CRM software

Visies op actuele en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van CRM software |

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van CRM en relatiebeheersoftware? Welke kunt u de komende jaren nog verwachten? Wat is CRM software eigenlijk en wat maakt het zo belangrijk in de commerciële processen in uw organisatie? Wij legden deze en andere vragen voor aan enkele CRM specialisten die als kennispartner verbonden zijn aan het ICT informatiecentrum. Hun antwoorden leest u in dit boekje.

Naast antwoord op de bovenstaande vragen, leest u ook over de toepassing, voordelen en nadelen van webbased CRM (CRM in de cloud), social CRM en mobile CRM. Terugkijkend worden de belangrijkste ontwikkelingen in de afgelopen vijf jaar benoemd. Vooruitkijkend komen de verwachte ontwikkelingen voor de komende vijf jaar aan de orde. Ofwel, waardevolle informatie en inspiratie om uw eigen visie op het gebruik van CRM software te herzien of te bevestigen. Daarmee is dit boekje een goed begin van ieder CRM selectietraject.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de gratis CRM box. De CRM box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van CRM software (bekijk inhoud). Als u een CRM project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de CRM box aanvragen.

Zend mij dit boek toe als onderdeel van de gratis CRM box.Zend mij dit boek los toe.

privacystatement