Contract management software - ICTboekensite.nl

Contract management software

Contract management software

Over de toepassing, selectie en eigenschappen van software die u helpt bij het beheer van contracten

Uw organisatie beschikt over tientallen, honderden of meer contracten met klanten, toeleveranciers, personeel, enz. Het op tijd naleven van hieruit voortvloeiende rechten en plichten is lastig, juist omdat er zoveel is om bij te houden. Lees in dit gratis e-boek hoe contract management software u hierbij helpt.

Contract management software

Iedere zakelijke overeenkomst die wordt vastgelegd in tekst, is te beschouwen als een contract. Iedere organisatie beschikt over tientallen, honderden of meer van die contracten. Omdat organisaties steeds vaker samenwerken en die samenwerking steeds meer verweven is met belangrijke bedrijfsprocessen, neemt de complexiteit van contracten toe. De naleving ervan en de controle daarop dus ook.

In contracten zijn wederzijdse rechten en plichten vastgelegd in omschrijvingen, gekoppeld aan begintijden, eindtijden en opzegtermijnen. U moet snel over deze informatie kunnen beschikken. Aanpassingen moeten eenvoudig mogelijk zijn. Dat geldt ook voor het bijhouden van de verschillende versies, zeker als daar verschillende personen in uw organisatie bij betrokken zijn. Met contractmanagement software wordt dat allemaal eenvoudig realiseerbaar.

In dit e-boek van het ICT informatiecentrum maakt u kennis met de toepassing, keuze en eigenschappen van contractmanagement software. Dankzij kennis en informatie van verschillende specialisten op dit gebied, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en wellicht ook van de noodzaak om binnen uw organisatie van contractmanagement software gebruik te maken.

VRAAG DE MINIBOX AAN

Dit boek is onderdeel van een gratis minibox, bestaande uit: (1) het bovenstaande boek, (2) informatie over contract management software oplossingen en (3) de ICT nieuwsbrief om u op de hoogte te houden over dit thema. De minibox kunt u gratis aanvragen als uw organisatie overweegt om van contract management software gebruik te maken. Meer over de minibox.

Aanvrager
Uw persoonsgegevens komen zonder uw toestemming nooit ter inzage van derden. Zie privacystatement


 

 

  - Voor eenmalig contact over uw aanvraag

Ik geef hierbij toestemming om conform het privacystatement van het ICT informatiecentrum mijn contactgegevens (1) te gebruiken voor controle van mijn aanvraag en (2) het toezenden van het boek, (3) te delen met enkele specialisten voor informatie over oplossingen en (4) te gebruiken voor het twee keer per maand toezenden van de ICT nieuwsbrief. Ik heb de uitleg 'Meer over de minibox' gelezen.

 

MEER OVER DE MINIBOX

De minibox bestaat uit drie onderdelen: (1) het bovenstaande boek, (2) informatie over oplossingen en (3) de ICT nieuwsbrief. De combinatie van deze drie bronnen geeft u een completer beeld van de toepassing en keuze van ICT oplossingen, dan u zou hebben met alleen het boek.

Informatie over oplossingen
Onderdeel van de minibox is informatie over oplossingen. Voor afstemming daarover heeft onze servicedesk eenmalig contact met u. De informatie over de oplossingen ontvangt u vervolgens rechtstreeks van één/maximaal vijf aanbieders van deze oplossingen. Daar kan ook contact per e-mail of telefoon met hen voor nodig zijn. Met uw aanvraag geeft u ons toestemming om hen over uw contactgegevens te informeren. Deze service is vooral waardevol, omdat deze u een snel toegang geeft tot gerichte informatie en een deskundig antwoord op uw vragen. Lees hier de FAQ hierover.

ICT nieuwsbrief
Als er over dit onderwerp nieuwe informatie of publicaties beschikbaar zijn, dan leest u daarover in de ICT nieuwsbrief. Tweewekelijks informeert het ICT informatiecentrum hiermee meer dan 12.000 ICT beslissers over belangrijke ontwikkelingen, nieuwe websites, boekjes, whitepapers en meer. In een paar minuten leestijd bent u weer bij.

Meer informatie
Eerst meer weten voordat u uw aanvraag doet? Lees de FAQ of bel de servicedesk op 085 40 10 218.