Cloud computing - ICTboekensite.nl

Cloud computing

Cloud computing

Tips en adviezen van specialisten over de keuze van IT oplossingen in de cloud |

Cloud computing is een actueel thema. IT specialisten praten erover, vaktijdschriften en nieuwsbrieven schrijven erover en ook bij beurzen en congressen staat de cloud centraal. Aan alles wat een hype kenmerkt, voldoet de grote aandacht voor cloud computing. Maar is het daarmee ook een hype?

Of staan we aan het begin van een nieuw tijdperk waarin het normaal is dat de plaats waar IT oplossingen geïnstalleerd zijn niet meer per se de plaats hoeft te zijn waar de oplossingen gebruikt worden? Dat laatste lijkt het geval en daarmee is cloud computing eerder een structurele, blijvende verandering in het gebruik van IT oplossingen, dan een hype.

Wat betekent dit voor u? Hoe beïnvloedt de mogelijkheid om te kiezen voor cloud oplossingen uw beslissingen over bedrijfssoftware, hardware en alle andere ICT diensten en producten? Welke kansen biedt cloud computing u? Wat zijn de voordelen van de cloud? En de nadelen? Er wordt vaak gesproken over de veiligheid van data, maar bestaan die risico’s wel? Dit boekje helpt u met het vinden van antwoorden op deze vragen. Het vertelt u wat moet u nu weten over de cloud, welke ontwikkelingen u nog kunt verwachten en wat cloud specialisten u adviseren om nu juist wel of niet te doen. Kennispartners van het ICT informatiecentrum met een specialisme in cloud computing, leverden hun bijdrage.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de cloud computing box. De cloud computing box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van cloud computing software (bekijk inhoud). Als u een cloud computing project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de cloud computing box aanvragen.

Zend mij dit boek toe als onderdeel van een gratis cloud computing boxZend mij dit boek los toe.

privacystatement

  

ICT nieuwsbrief: meld u aan!
Hiermee houdt het ICT informatiecentrum meer dan 8.500 ICT beslissers automatisch op de hoogte van nieuwe gratis boeken, whitepapers, checklists, events en andere informatie over actuele ICT thema's. Blijf geïnformeerd en meld u aan.