Business process management - ICTboekensite.nl

Business process management

Business process management

Over de toepassing, eigenschappen, selectie en implementatie van BPM oplossingen |

Business process management (BPM) is erop gericht om zowel de kwaliteit van producten en diensten als de klanttevredenheid te optimaliseren. Voor het ondersteunen van dit proces zijn diverse softwareoplossingen beschikbaar. Overweegt u de aanschaf van business process management oplossing, dan informeert dit boek u over de belangrijkste aspecten die uw keuze bepalen.

Als u de mogelijkheden onderzoekt die business process management systemen u bieden voor het bereiken van verbeteringen in uw bedrijfsprocessen, dan helpt dit boek u bij de voorbereidingen op uw BPM project. Het boek is samengesteld aan de hand van artikelen van BPM specialisten. Zij geven uitleg over de toepassing, eigenschappen en functionaliteiten van BPM oplossingen. Ook schetsen zij een beeld van de gevolgen, voordelen en nadelen van BPM oplossingen voor het bedrijfsproces, winstgevendheid en continuïteit. Aan de orde komen de verschillen tussen BPM systemen, kosten en trends en ontwikkelingen. Tips en adviezen helpen u verder bij de selectie en implementatie van een BPM oplossing.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de gratis BPM box. De BPM box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van BPM software (bekijk inhoud). Als u een BPM project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de BPM box aanvragen.

Zend mij dit boek toe als onderdeel van de gratis BPM box.Zend mij dit boek los toe.

privacystatement