Big data - ICTboekensite.nl

Big data

Big data

Heldere en deskundige visies op actuele en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van big data |

Big Data. Voor wie zich niet verdiept in wat er werkelijk aan de hand is, krijgt al snel de indruk dat er weinig ICT thema’s momenteel belangrijker zijn dan wat vervat is in de twee woorden ‘big’ en ‘data’. Maar wat is er zo bijzonder aan? Data is immers van alle tijden. Zolang er computers bestaan, hebben we de mogelijkheid data te bewaren. Tot zover geen nieuws. Wel ‘nieuw’ zijn de enorme hoeveelheden data die we, dankzij vele nieuwe informatiebronnen en de relatief goedkope mogelijkheden deze op te slaan, tot onze beschikking hebben. Dat verklaart het woord ‘big’.

Wat betekent Big Data voor u? Wat is het? Heeft u er voordeel van, kunt u het nuttig inzetten en hoe dan eventueel? Wat betekent het voor uw investeringen in nieuwe ICT oplossingen? Welke trends zijn er? De antwoorden op deze vragen leest u in dit boek, dat het ICT informatiecentrum speciaal heeft samengesteld om organisaties te helpen bij het bepalen van hun koers rond het actuele thema Big Data.

ZO ONTVANGT U DIT E-BOEK GRATIS

Dit e-boek kunt u hieronder los aanvragen en vervolgens downloaden. Het boek kunt u ook gratis ontvangen als onderdeel van de BI software box. Dan ontvangt u niet alleen dit boek, maar ook alle andere boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over business intelligence en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over BI software oplossingen.


 

AANVRAAG BOEK

Vul alle velden in | Privacystatement | Heeft u een vraag? Bel 085 40 10 218
Big data - ICTboekensite.nl

Voorletters / voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Zakelijk e-mailadres

* De ICT nieuwsbrief informeert iedere twee weken meer dan 12.000 (mee)beslissers over relevant ICT nieuws, belangrijke ontwikkelingen, inspirerende blogs en nieuwe gratis media van het ICT informatiecentrum. Zo weet u altijd wanneer nieuwe informatie beschikbaar is over het ICT thema dat belangrijk voor u is. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan ieder moment.