BI software gids | Software leveranciers - ICTboekensite.nl

BI software gids

Presentaties van BI software oplossingen en leveranciers |

In de BI software gids vindt u informatie over BI software oplossingen en aanbieders daarvan. Met behulp van korte omschrijvingen en links naar plaatsen voor aanvullende informatie op websites van BI software aanbieders, is het mogelijk BI software onderling te vergelijken. De BI software gids geeft u een goed en actueel overzicht van de BI software markt en is een praktisch hulpmiddel bij het bepalen van een longlist van voor u interessante BI software oplossingen. U ontvangt de gids als e-book.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de gratis BI box. De BI box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van BI software (bekijk inhoud). Als u een BI project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de BI box aanvragen.

Zend mij dit boek toe als onderdeel van de gratis BI box.Zend mij dit boek los toe.

privacystatement

  

ICT nieuwsbrief: meld u aan!
Hiermee houdt het ICT informatiecentrum meer dan 8.500 ICT beslissers automatisch op de hoogte van nieuwe gratis boeken, whitepapers, checklists, events en andere informatie over actuele ICT thema's. Blijf geïnformeerd en meld u aan.