BI software - ICTboekensite.nl

BI software

BI software

Heldere en deskundige visies op actuele en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van business intelligence software |

Wat is de stand van zaken rondom business intelligence software? Welke BI oplossingen zijn er vandaag en wat biedt de toekomst? Op welke ontwikkelingen kunt u zich voorbereiden? Interessante vragen voor u, zeker als u zich oriënteert op een nieuwe business intelligence oplossing.

Als iemand u antwoord kan geven op die vragen, dan zijn het wel de mensen die dagelijks met business intelligence te maken hebben. Dat doen zij in dit boek. BI specialisten geven u in dit boek hun visies op business intelligence software, vertellen u meer over de belangrijkste recente ontwikkelingen en geven hun voorspellingen over de toekomst ervan.

ZO ONTVANGT U DIT BOEK GRATIS

Dit boek is onderdeel van de BI software box*. Zoekt u nieuwe business intelligence software of start u een BI software project, dan kunt u de BI software box gratis aanvragen. Bent u nog niet zover, bekijk dan de whitepapers over dit onderwerp. Deze zijn direct voor u beschikbaar.
 

           
 
* De BI software box combineert alle boeken, checklists, overzichten en andere media van het ICT informatiecentrum over business intelligence software en de selectie daarvan, aangevuld met op uw project gerichte informatie over BI software oplossingen. Lees meer over de BI software box.