BI software - ICTboekensite.nl

BI software

BI software

Heldere en deskundige visies op actuele en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van business intelligence software |

Wat is de stand van zaken rondom business intelligence software? Welke BI oplossingen zijn er vandaag en wat biedt de toekomst? Op welke ontwikkelingen kunt u zich voorbereiden? Interessante vragen voor u, zeker als u zich oriënteert op een nieuwe business intelligence oplossing.

Als iemand u antwoord kan geven op die vragen, dan zijn het wel de mensen die dagelijks met business intelligence te maken hebben. Dat doen zij in dit boek. BI specialisten geven u in dit boek hun visies op business intelligence software, vertellen u meer over de belangrijkste recente ontwikkelingen en geven hun voorspellingen over de toekomst ervan.

Aanvraag gratis boek

Dit boek kunt los aanvragen of als onderdeel van de gratis BI box. De BI box bevat alle boeken en informatie van het ICT informatiecentrum over de toepassing en selectie van BI software (bekijk inhoud). Als u een BI project start kunt u dit boek het beste direct in combinatie met de BI box aanvragen.

Zend mij dit boek toe als onderdeel van de gratis BI box.Zend mij dit boek los toe.

privacystatement