Bedrijfssoftware vervangen - ICTboekensite.nl

Bedrijfssoftware vervangen

bedrijfssoftware vervangen

Over de voordelen, nadelen, eigenschappen en kosten van de vijf mogelijkheden om bestaande bedrijfssoftware te vervangen

Ook bedrijfssoftware heeft een uiterste houdbaarheidsdatum. Op enig moment beantwoordt deze qua functionaliteit niet meer aan de behoeften van uw bedrijfsproces of sluit de techniek ervan niet meer aan op andere ICT oplossingen in uw organisatie. Het besluit om uw bedrijfssoftware te vernieuwen duldt dan geen verder uitstel meer. U zult nieuwe keuzes moeten maken. Keuzes uit een compleet nieuwe standaardoplossing, maatwerksoftware of bijvoorbeeld het nabouwen van uw bestaande oplossing, zodat vertrouwde systemen een moderne schil en nieuwe ‘motor’ krijgen. Het kan allemaal.

Dit boekje van het ICT informatiecentrum geeft u een overzicht van vijf mogelijkheden die u heeft bij het vervangen of vernieuwen van bedrijfssoftware. In een beknopte presentatie per mogelijkheid leest u over de eigenschappen, voordelen, nadelen en kosten. Genoeg informatie om een eerste afweging te kunnen maken over welke oplossingen in aanmerking komen en verder onderzoek behoeven. Overweegt u vernieuwing van uw bedrijfssoftware, laat u dan door dit boekje inspireren over de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.

Download dit e-boek gratis

U ontvangt dit boek direct op het door u ingevulde e-mailadres in PDF formaat, zodat u het kunt lezen op uw computer, tablet, telefoon en e-reader.

Zakelijk e-mailadres  

Uw naam  

Uw organisatie  

Op uw verzoek is het privacystatement van het ICT informatiecentrum van toepassing.
Uw gegevens worden zorgvuldig behandeld en zijn niet beschikbaar voor derden.